h

Inschrijving kandidaten verkiezingen 2007 geopend!

28 mei 2006

Inschrijving kandidaten verkiezingen 2007 geopend!

Ziet u uzelf volgend jaar wel de Provinciale Staten ingaan? Of wilt u de SP helpen aan zoveel mogelijk stemmen bij de provinciale verkiezingen van volgend jaar door onverkiesbaar op de lijst te staan? Schrijf u dan nu in als kandidaat!

De Statenzaal

De SP Overijssel is op zoek naar mensen die op de lijst willen staan bij de komende verkiezingen. Een selectiecommissie zal uiteindelijk de lijst samenstellen.
Nieuwe kandidaten die verkiesbaar op de lijst terecht komen, worden natuurlijk niet zomaar in het diepe geworpen. Zij krijgen in aanloop van de verkiezingen een speciale cursus om zich op het statenwerk voor te bereiden. Wanneer u ook meedoet kan de SP een zo representatief mogelijke lijst presenteren.
Het inschrijfformulier is hier te downloaden.

U bent hier