h

In gesprek... Frank Futselaar en Emile Roemer

10 januari 2011

In gesprek... Frank Futselaar en Emile Roemer

ffigmer

Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in Hengelo, zijn Frank Futselaar en Emile Roemer met elkaar in gesprek gegaan over het belang van de statenverkiezingen. Lijsttrekker Frank Futselaar hierover: “Terwijl de meeste gemeenten bezuinigen op sociaal beleid, bulkt de provincie van het geld. Het zal voor ons de prioriteit zijn om dat te veranderen. De tijd van inzetten op dure prestigeprojecten in Overijssel is wat ons betreft voorbij”

gdfee
Als oud woordvoerder verkeer, heeft Emile Roemer heel veel begrip voor de actie; laat de goederentrein varen.

ffhandzh
Frank Futselaar zet als tweede, na Emile Roemer, een handtekening voor behoud van de kraamafdeling in Almelo.

U bent hier