h

Ga mee naar de grote Demonstratie op 6 april in Den Haag

1 april 2013

Ga mee naar de grote Demonstratie op 6 april in Den Haag

Werknemers in de zorg, laat ze niet vallen!
Op zaterdag 6 april organiseert de Abva Kabo ondersteund door tal van actiegroepen en de SP een grote demonstratie in den Haag tegen het kabinetsplan om 100.000 banen in de thuiszorg te schrappen. Dit plan richt onherstelbare schade aan in de Nederlandse zorg.

Tijdens een eerder georganiseerd Grote Thuiszorg Debat begin februari in Utrecht hebben meer dan 1600 thuiszorgmedewerkers er bij Tweede Kamerleden op aangedrongen om niet in te stemmen met deze plannen. ,,Wij strijden niet alleen voor onze banen. We zijn vooral boos dat de ouderen hun zorg verliezen’’, aldus thuiszorgmedewerkster Astrid uit Rotterdam. Toen is besloten tot een grote demonstratie in Den Haag op zaterdag 6 april. Er worden duizenden thuiszorgwerkers verwacht die dag.

Mee vanuit Twente:
Ook vanuit Twente gaan er bussen naar den Haag.
U kunt zich hiervoor opgeven via hengelo@sp.nl of tel.: 074-2421042.

U bent hier