h

Cliëntenraden Jeugdzorg zijn van belang!

13 juni 2013

Cliëntenraden Jeugdzorg zijn van belang!

De SP in Overijssel heeft samen met Zorgbelang Overijssel een bijeenkomst voor alle cliënten en jeugdraden uit de Jeugdzorg in Overijssel georganiseerd. Dit omdat het met de overgang van de jeugdzorg van de Provincie naar de Gemeenten nog erg onduidelijk is waar en hoe de cliënten en jeugdraden hun stem kunnen laten horen.

Statenlid Gezina van der Ven :”Wij hechten er veel waarde aan dat de cliënten en jeugdraden uit de jeugdzorg juist nu, voor, tijdens en na de overgang naar gemeenten hun stem kunnen laten horen. Wij denken ook dat gemeenten juist gebruik moeten maken van de expertise die in deze raden beschikbaar zijn. Om deze raden te helpen hun stem te laten horen leek het ons goed om ze samen te brengen. We hopen dan ook dat er na de bijeenkomst een goed plan ligt waar de raden mee verder kunnen."

 

De bijeenkomst is op 4 Juli van 10.00 tot 12.00 uur in het Provinciehuis aan de Luttenbergstraat 2 te Zwolle.

 

U kunt zich aanmelden door vóór 1 juli een e-mail te sturen naar jeugdzorg@BelangenOrganisatiesOverijssel.nl.
S.v.p. hierbij vermelden: opgave bijeenkomst “Jeugdzorg! Anders? Beter!”, plus uw naam, adres en telefoonnummer. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Reactie toevoegen

U bent hier