h

Ga mee naar de Red de Zorg demonstratie

27 augustus 2015

Ga mee naar de Red de Zorg demonstratie

De FNV organiseert op zaterdag 12 september een grote Red de Zorg demonstratie. Dit kabinet bezuinigt miljarden op de zorg. Hierdoor krijgen honderdduizenden mensen niet de zorg die ze nodig hebben. Verzorgingshuizen moeten sluiten en thuiszorgmedewerkers worden ontslagen. Er is steeds minder geld voor hulpbehoevende ouderen, gehandicapten, jongeren die in de knel zitten en mensen die psychiatrische hulp nodig hebben. De SP vindt net als de FNV dat de bezuinigingen op de zorg van tafel moeten.

Kom ook naar de Red de Zorg demonstratie. Via de FNV kan je je aanmelden om gebruik te maken van gratis vervoer. De demonstratie start om 12.00 uur op het Damrak.

Wil je mee flyeren, campagnemateriaal bestellen of je aansluiten, neem dan contact op met
de SP-afdeling in jouw buurt of met de FNV

Reactie toevoegen

U bent hier