h

Deventer zwembad geen ongehoorzaamheid maar saamhorigheid

12 juli 2018

Deventer zwembad geen ongehoorzaamheid maar saamhorigheid

Foto: SP

Na dagen van commotie is het zwembad in het Rode Dorp in Deventer weggehaald. De SP vindt het onbegrijpelijk dat de gemeente Deventer en de woningbouwcorporatie zich zo star opstellen. Hoewel de bewoners het badje hebben verwijderd om escalatie te voorkomen is het probleem daarmee niet opgelost.

Statenlid Harry Broekhuijs ging woensdag ochtend met een taart langs bij de bewoners om ze een hart onder de riem te steken. Hij snapt niks van de redenatie van de gemeente. Veel meer mensen hebben een zwembadje in de tuin staan en dit is wat hem betreft juist een mooi voorbeeld van een burgerinitiatief.

Bekijk hier het interview van Harry Broekhuijs met RTV Oost. (vanaf 07:06)

U bent hier