h

Nieuws uit 2014

10 december 2014

Uithuilen en afboeken

Foto: SP

In de laatste Statenvergadering van dit jaar stond het rapport van de commissie van wijzen op de agenda. Dit is een nieuwe stap in het slepende dossier 'Luchthaven Twente'.

Lees verder
27 november 2014

Einde chipknip ook einde bewaakte fietsenstalling?

Foto: SP

Het is een feit dat de chipknip op 1 januari 2015 buiten gebruik wordt gesteld. Enkele NS bewaakte fietsenstallingen, waaronder die van Almelo, zijn alleen toegankelijk met een jaarabonnement of de chipknip. Voor de reizigers die hun fiets stallen met gebruik van de chipknip is het nog onduidelijk hoe dit te doen na 1 januari 2015.

Lees verder
12 november 2014

Futselaar fel in begrotingsdebat

Tijdens de begrotingsbehandeling in de Provinciale Staten van Overijssel, keek fractievoorzitter Futselaar terug op de afgelopen vier jaar. Ook deed hij de volgende belofte:' De strijd over de uitgaven van de provincie de komende jaren zal niet vandaag hier gestreden worden maar in de campagnes, op straat, op internet en in de debatzaaltjes door de provincie. Mijn partij zal die strijd in ieder geval hard ingaan, want er valt voor ons de volgende vier jaar een hoop te herstellen..'.

Lees verder
2 november 2014

SP stelt asbest aan orde in begrotingsonderhandelingen Tweede Kamer

Tijdens de begrotingsonderhandelingen van het Ministerie van
Infrastructuur en Milieu heeft SP Tweede Kamerlid Eric Smaling de
asbestsaneringsopgave over een aantal woonwijken in de Hof van Twente
aan de kaak gesteld.

Lees verder
26 oktober 2014

William van den Heuvel lijsttrekker SP Overijssel

Afgelopen zaterdag is William van den Heuvel door de regioconferentie van de SP in Overijssel verkozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Met Van den Heuvel als eerste op een sterke lijst is de SP ervan overtuigd een uitstekend resultaat bij de verkiezingen te kunnen behalen.

Lees verder
16 oktober 2014

SP Overijssel: dubieuze werkwijze Cogas

De statenfractie van de SP in Overijssel is ontstemd over het bericht dat kabelnetwerkbedrijf Cogas de samenwerking met Ziggo afbreekt en eenzijdig voor concurrent Caiway kiest. Dit besluit heeft tot gevolg dat 10.000 Ziggo klanten in Overijssel gedwongen worden om van provider te veranderen. De SP acht dit een onaanvaardbare situatie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier