h

Nieuws uit 2016

12 oktober 2016

Nieuw bedrijventerrein totaal overbodig

De SP heeft nog steeds grote bezwaren tegen de gebiedsvisie luchthaven Twente. Vanwege het grote overschot aan bedrijventerreinen in Twente zien wij een nieuw bedrijventerrein niet zitten. 
Lees verder
28 september 2016

Windturbine-park de Veenwieken

Vandaag opnieuw aan de orde in Provinciale Staten van Overijssel, het windturbine-park de Veenwieken. De bijdrage van SP Statenlid Harry Broekhuijs is als volgt:

Lees verder
28 september 2016

Kaderstelling fonds-in-fonds investeringen Innovatiefonds Overijssel

De SP vindt dat bij de inzet van overheidsmiddelen het publieke belang leidend moet zijn. Dit geldt wat ons betreft ook voor de investeringsfondsen die Overijssel beschikbaar heeft gesteld.

Lees verder
9 augustus 2016

7 partijen tegen herstart afvalwaterinjectie

Foto: SP

7 Politieke partijen uit de gemeenten en provincie Overijssel hebben een brief ingediend bij het ministerie van Economische Zaken en de 2e Kamer om de herstart van de afvalwaterinjectie NAM in Twente tegen te gaan.

Lees verder
9 juli 2016

SP stemt niet in met Perspectiefnota 2016

De tweedeling in de samenleving neemt toe. In het tegengaan van deze tweedeling ziet de SP een belangrijke taak voor de Provincie. De SP vindt het een gemiste kans dat in de Perspectiefnota 2016 weinig aandacht wordt besteed aan het terugdringen van de toenemende welvaartsverschillen.

Lees verder
5 juli 2016

Initiatiefvoorstel voor een provinciaal klimaatbeleid

Foto: SP

De Statenfracties van de Partij voor de Dieren, SP en GroenLinks dienen komende Statenvergadering samen een initiatiefvoorstel in voor een ambitieus klimaatbeleid in Overijssel. Er moeten concrete klimaatdoelen worden opgesteld die diep en breed verankerd worden in het beleid voor een duurzame toekomst. Ook op regionaal niveau is dit noodzakelijk.

Lees verder

Pagina's

U bent hier