h

Nieuws uit 2007

27 december 2007

SP steunt Zwartendijk

bron: Brugmedia.nl. KAMPEN - De Stichting Werkgroep Zwartendijk heeft donderdag bezoek gehad van een delegatie van de SP. De Tweede Kamerleden Hans van Leeuwen en Hugo Polderman en statenlid Willy Lourenssen constateerden dat Kampen voldoende ruimte voor inbreiding heeft en dat bouwen over de Zwartendijk allerminst noodzakelijk is.Zwartendijk

Lees verder
20 december 2007

Gezina van der Ven-Lodder geïnstalleerd als SP-statenlid

Hedenavond werd Gezina van der Ven – Lodder uit Almelo geïnstalleerd tot lid van Provinciale Staten van Overijssel. Daarmee is de SP fractie na een turbulent half jaar weer op sterkte gebracht om het nieuwe jaar met de volle inzet van vijf leden in te gaan. Hieronder enkele beelden van de installatie.

Lees verder
11 december 2007

Statenfractie SP weer op sterkte

Gezina van der Ven-Lodder (33) uit Almelo wordt woensdag 19 december geïnstalleerd als nieuw statenlid voor de SP. Daarmee is de SP statenfractie weer op sterkte en wordt een turbulente periode afgesloten.

Lees verder
1 december 2007

Dagje Jeugdzorg met Eric Smeenk

Ter gelegenheid van de Week van de Jeugdzorg draaide SP Statenlid Eric Smeenk een dagje mee als groepsleider in het Medisch Kinderdagverblijf van de Stichting Trias in Zwolle.

Lees verder
27 november 2007

Stop de bureaucratie in de Jeugdzorg

De grote vloek van de jeugdzorg is de bureaucratie. Daar zijn de meeste betrokkenen het wel over eens. Toch wordt er in de provinciale beleidsteksten nauwelijks aandacht aan besteed. Oplossingen blijven dan ook achterwege.

Lees verder
17 november 2007

SP wil gemeentelijke CAO voor ambulancezorg

Bij de begrotingsbehandeling met minister Klink van VWS heeft SP-kamerlid Agnes Kant deze week een motie aangekondigd over de CAO-problemen in de Ambulancezorg en bij de B3-stichtingen. Dit mede naar aanleiding van de problemen die het personeel van Ambulance Oost ondervindt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier