h

Nieuws uit 2019

3 oktober 2019

Behoud spoedpost Oldenzaal!

De SP in Overijssel en Hengelo hebben samen met een reeks andere politieke partijen een oproep gedaan de spoedpost in Oldenzaal open te houden. Sluiting dreigt door een tekort aan huisartsen en triagisten. De partijen dringen aan op het onderzoeken van alternatieven voor sluiting.

Lees verder
20 juni 2019

SP demonstreert bij Turkse Consulaat in Deventer voor vrijlating Murat Memiş

Foto: SP

De SP Overijssel demonstreert maandagochtend 24 juni voor het Turkse Consulaat in Deventer tegen de arrestatie van het Eindhovense
raadslid Murat Memiş, uit solidariteit met hem en zijn familie.

Lees verder
8 mei 2019

Formatie: Centrum rechtse coalitie zonder grote winnaars

Foto: SP

De SP heeft met verbazing kennis genomen van het advies een centrum rechtse coalitie te vormen van CDA, VVD, CU, PvdA en SGP. Grote winnaars FvD en GroenLinks zijn afgeserveerd  Volgens de SP doet zo'n coalitie geen recht aan de verkiezingsuitslag.

Lees verder
30 maart 2019

Nieuwe Statenleden geïnstalleerd

Foto: SP

De  verkiezingsuitslag betekent dat de SP-fractie de komende periode uit 3 statenleden bestaat. De nieuwe club staat klaar zich 4 jaar keihard in te zetten voor een rechtvaardiger Overijssel.

Lees verder
18 maart 2019

SP krijgt maximale score kieswijzer Lelystad Airport

De Samenwerkende Actiegroepen tegen Laagvliegen (SATL) hebben een kieswijzer gepubliceerd om te laten zien welke politieke partijen zich inzetten tegen de opening van Lelystad Aiport. De SP scoort hierin maximaal.

Lees verder
17 maart 2019

SP ondertekent "Regenboog stembusakkoord"

Foto: Ludovic Bertron / By Ludovic Bertron from New York City, Usa - https://www.flickr.com/photos/23912576@N05/2942525739, CC BY 2.0, https://commons.w

SP, 50plus, CDA, PvdA, VVD, PvdD, D66 en GroenLinks in Overijssel hebben zondag een regenboog stembusakkoord gesloten. De partijen verbinden zich hiermee zich in te spannen voor LHBTI acceptatie in Overijssel.

Lees verder

Pagina's

U bent hier