h

Nieuws uit 2010

30 december 2010

SP ondersteunt actie "coalitie voor Natuur en Landschap"

posternatuur

De SP in Overijssel ondersteunt de hartenkreet van de coalitie van Natuurorganisaties die op zondag 2 januari actie voeren tegen de bezuinigingen op natuur. Met actieposters/flyers zal de SP, aangevoerd door Statenlijsttrekker Frank Futselaar om 14.00 uur de acties bij het publiek onder de aandacht brengen bij het bezoekerscentrum De Sallandse Heuvelrug in Nijverdal.

Lees verder
23 december 2010

Lijst SP Overijssel met veel aanstormend talent

De SP zal de verkiezingen van de provinciale staten van maart volgend jaar ingaan met een stevig vernieuwde lijst met jonge kandidaten.

Lees verder
17 december 2010

Sociale werkvoorziening moet op peil blijven!

De fracties van de SP en de PvdA hebben gezamenlijk vragen gesteld over de bezuinigingsplannen rond de sociale werkvoorziening.

Lees verder
8 december 2010

Stroomstoring Haaksbergen 2

Uit het overleg tussen de gemeente Haaksbergen en Enexis zou blijken dat Haaksbergen niet meer stroomstoringen heeft dan andere gemeenten. Hier over zijn vragen gesteld tijdens de commissie EMB door de SP. Uit een overzicht van de afgelopen twee maanden blijkt dat de gemeente Haaksbergen koploper is met stroomstoringen. Daarom wil de SP een overzicht van de afgelopen 5 jaren hebben zodat er gekeken kan worden waar het probleem zit. "Van bewoners krijgen we te horen dat de stroom er vaak uit ligt, wellicht is dat slechts één gebied in Haaksbergen, dat kunnen we nu niet zien. Vandaar dat we meer informatie willen hebben." Aldus Willy Lourenssen.

Lees verder
7 december 2010

Investeer in de Vechtdallijnen!

wacht

De SP wil dat de regering fors gaat investeren in het verbeteren van het regionale spoor. SP-Kamerlid Farshad Bashir: “De regering wil volgend jaar 300 miljoen minder uitgeven aan spooronderhoud, terwijl de kwaliteit van het spoor op sommige trajecten nog echt belabberd is. Vooral bij enkele regionale spoorlijnen is het huilen met de pet op. Wij komen dan ook met een voorstel om 300 miljoen extra uit te geven komend jaar aan het verbeteren van de kwaliteit van enkele regionale spoorlijnen.”

Lees verder
1 december 2010

Vijftig tegenstanders van de luchthaven trotseren de kou in protest

vtgg
Luchthaven gestremd door tegenstanders

Lees verder

Pagina's

U bent hier